Danışmanlık Hizmeti

2013 yılında Patent Destek Birimi aracılığıyla Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar için 20 adet patent, 1 adet faydalı model ve 1 adet endüstriyel tasarım başvurusu dosyalandı.

2012 yılında Patent Destek Birimi aracılığıyla Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar için 12 adet patent, 1 adet faydalı model başvurusu dosyalandı.

2011 yılında Patent Destek Birimi aracılığıyla Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar için 3 adet patent, 1 adet faydalı model başvurusu ve 3 adet marka başvurusu dosyalandı.

2010 yılında Patent Destek Birimi aracılığıyla Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar için 3 adet patent, 1 adet faydalı model, 1 adet endüstriyel tasarım başvurusu dosyalandı.

2009 yılında Patent Destek Birimi aracılığıyla Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar için 5 adet patent, 1 adet faydalı model başvurusu dosyalandı.

2008 yılında Patent Destek Birimi aracılığıyla Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar için 6 adet patent başvurusu dosyalandı.